Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Time4fit

Entrenaments personals a Mallorca

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Vols millorar la teva condició física, perdre pes o simplement tenir una vida més activa? En Estafi4fit t'ajudem a aconseguir l'objectiu que et marquis amb els nostres nous plans d'entrenament totalment personalitzats, t'animes a posar-te en forma?

En la teva primera visita realitzarem un estudi corporal per conèixer el teu pes i els teus nivells de greix, massa muscular i aigua. Aquesta primera presa de contacte ens ajuda a dissenyar un pla orientat als teus objectius adequat a la teva edat i condició física. A mesura que avanços anirem realitzant revisions per avaluar els teus resultats.

La nostra proposta és molt extensa per adaptar-se a tots els horaris i gustos. El més nou? El nostre entrenament personal amb electroestimulación activa. És una tècnica molt utilitzada en fisioteràpia per a la recuperació muscular que aconsegueix que els músculs treballin a un nivell més profund. Amb un màxim de dues sessions setmanals de tan sol 20 minutos és suficient: molt ràpid, intens i divertit. La primera classe és gratuïta, veuen a provar!

A més, tenim classes d'entrenament funcional, pilates sòl, estiraments i un grup de corredors que pots combinar entre si. Totes les sessions grupales es duen a terme en grups reduïts.

Si a més necessites assessorament nutricional, també podem donar-te unes pautes que t'ajudaran a portar un pla de menjars més saludable.

Vol saber més sobre el nostre centre i les nostres propostes? Visita nostra web! També pots seguir-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) per estar al dia de totes les nostres novetats.

És el moment de començar a sentir-te millor, t'esperem!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Miguel de Cervantes, 13 07181 Portals Nous Illes Balears
Carrer Miguel de Cervantes, 13 07181 Portals Nous Illes Balears
feu clic per a copiar el mailemail copied